Discussion:
[cw-discuss] install unbutu
(too old to reply)
richard
2008-07-05 17:35:07 UTC
Permalink
Hi All
jumping distros again.
Having problems installing on ubuntu8,04.
The .deb is i386 and I'm using a AMD Dual Core Athlon 64 bit.
I've used the loki installer in the past on mandriva with no problems
at all.
But on this it does not load anything on to the gnome apps menu
pulldown.
And loading as root wont let it load in my home directory.
I know I'm not the only person using ubuntu8.04 on a 64 bit amd
machine.. whats the work around ?


TIA

Richard
Tom Jakabfy
2008-07-06 16:48:15 UTC
Permalink
I have the trial 7.01 .deb download on my AMD 64 bit machine. It works
fine and the menus are there in the Gnome menu.
I am running the 64 bit Ubuntu 8.04 on this machine.
Tom
Post by richard
Hi All
jumping distros again.
Having problems installing on ubuntu8,04.
The .deb is i386 and I'm using a AMD Dual Core Athlon 64 bit.
I've used the loki installer in the past on mandriva with no problems
at all.
But on this it does not load anything on to the gnome apps menu
pulldown.
And loading as root wont let it load in my home directory.
I know I'm not the only person using ubuntu8.04 on a 64 bit amd
machine.. whats the work around ?
TIA
Richard
_______________________________________________
discuss mailing list
http://crossover.codeweavers.com/mailman/listinfo/discuss
You can be removed from this list by visiting the above web page, or by checking the 'subscriptions' tab in your account with CodeWeavers.
richard
2008-07-07 16:08:40 UTC
Permalink
On Sun, 06 Jul 2008 12:48:15 -0400
Post by Tom Jakabfy
I have the trial 7.01 .deb download on my AMD 64 bit machine. It
works fine and the menus are there in the Gnome menu.
I am running the 64 bit Ubuntu 8.04 on this machine.
Tom
Yes I've installed the 7.01 download trial, menus all there.

now to see how well it works with some of the awkward ham applications

BR
Richard
Andrew Jamison
2008-07-07 16:17:47 UTC
Permalink
Hello,

I have just recently re-installed my system and tried to install
CrossOver Games which installs fine however upon trying to upgrade from
the Demo to the full fledged product it gives me several errors to the
effect of unable to create temporary unlock bottle. Is there a log which
i can pull this error out of to post?
Jeremy White
2008-07-07 16:26:17 UTC
Permalink
Hi Andrew,

That sounds quite alarming; it would be better if you could
post a ticket.

I would make a guess that you may be running CrossOver Games
directly from the disk image, instead of having dragged + dropped
it to your applications folder. Either that, or you don't have
admin privileges to update your copy.

But a ticket is more certain to get a fast answer.

Cheers,

Jeremy
Post by Andrew Jamison
Hello,
I have just recently re-installed my system and tried to install
CrossOver Games which installs fine however upon trying to upgrade from
the Demo to the full fledged product it gives me several errors to the
effect of unable to create temporary unlock bottle. Is there a log which
i can pull this error out of to post?
------------------------------------------------------------------------
_______________________________________________
discuss mailing list
http://crossover.codeweavers.com/mailman/listinfo/discuss
You can be removed from this list by visiting the above web page, or by checking the 'subscriptions' tab in your account with CodeWeavers.
Andrew Jamison
2008-07-07 16:32:33 UTC
Permalink
I am running it on Linux not a Mac and the .cxgames folder does not
exist in my home directory I will submit a ticket but is there a
location for a log file i can use to post in the ticket
Andrew Jamison
2008-07-07 16:49:14 UTC
Permalink
I had it working at one point yes but now it does everything but unlock.
I did notice it tried to put the .cxgames folder in the /root directory
which i deleted and re-installed only to get a repeat error it has a
more specific error just will not let me copy the error message
Andrew Jamison
2008-07-08 16:00:43 UTC
Permalink
I had installed via rpm the tried to up to an unsupported build when i
got this error more then three times in a row i un installed it and did
the /opt/cxgames/bin/cxuninstall followed by deletion of any hidden
cxgames folder in my home directory the tried installing the rpm again
to still het the error

when i had first installed it the bottles were stored ~/.cxgames

Loading...